voordelen iphone pro13
Lifestyle

Voordelen van de iPhone Pro 13

Apple heeft hun glimmende nieuwe iPhone 13 Pro uitgebracht en het heeft een aantal functies die beloven je content creatie naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn megacamera-upgrade, opwindende nieuwe weergavefuncties, extra batterijduur en opslagfaciliteiten, is dit het meest geavanceerde model van Apple tot nu toe. Hier is alles wat makers van inhoud moeten weten over de nieuwe iPhone 13 Pro.

Elk jaar groeit de verwachting rond de iPhone-camera-updates en dit jaar staat ons een echte traktatie te wachten. Ook is er een nieuw iPhone 13 Pro hoesje leverbaar.

Camera

De ultragroothoekcamera, met een nieuw ontworpen lens en een krachtig autofocussysteem, kan scherpstellen op slechts 2 cm afstand van jouw onderwerp. Hierdoor zien zelfs de kleinste details er ongelooflijk helder en scherp uit wanneer ze van dichtbij worden gefotografeerd. En hetzelfde geldt voor het opnemen van video’s, slow-mos en time-lapses. Op afstand fotograferen zag er nog nooit zo scherp uit..

Filmmodus

In de filmmodus kun je opnamen maken met een kleine scherptediepte en worden automatisch scherpstelovergangen toegevoegd tussen de onderwerpen die je filmt. Het kan ook anticiperen wanneer een belangrijk nieuw onderwerp op het punt staat in beeld te komen en ze in beeld brengen wanneer dat het geval is.

Nachtmodus is nu beschikbaar op alle Pro-camera’s. De Wide-camera heeft een groter diafragma en de grootste sensor van Apple tot nu toe. Dit betekent dat wanneer je opnamen maakt in de nachtmodus, je tot 2,2x meer licht kunt vastleggen. De Ultra Wide-camera heeft ook een groter diafragma en een snellere sensor, plus een geheel nieuwe autofocus. Dit vangt 92% meer licht op in de nachtmodus.

Natuurlijke kleuren

Wat uw favoriete esthetiek ook is, u kunt deze instellingen nu vergrendelen met Fotografische stijlen. Hiermee kun je jouw favoriete instellingen voor Toon en Warmte toepassen op jouw foto’s. Maar in tegenstelling tot filters zorgen ze ervoor dat dingen als lucht- en huidtinten er natuurlijker uitzien.

De TrueDepth-camera, of camera aan de voorkant, bevat al deze nieuwe functies. Filmische modus, fotografische stijlen, nachtmodus en meer leuke tools zijn allemaal beschikbaar om te gebruiken bij het maken van die uiterst belangrijke selfies. Voor bescherming heb je wel een iPhone 13 Pro Max hoesje nodig.

ProMotion

Heb je ooit je afbeeldingen in Photoshop of video’s in Adobe Rush bewerkt en het voelt alsof je telefoon je niet bijhoudt? Zeg hallo tegen ProMotion. Het nieuwe Super Retina XDR-display met ProMotion verhoogt de framesnelheden van uw mobiele telefoon wanneer je uitzonderlijke grafische prestaties nodig hebt. De nieuwe 5-core GPU, of grafische verwerkingseenheid, levert ook tot 50% snellere graphics dan elke andere smartphonechip.

Het scherm is ook buiten 25% helderder met “ongelooflijke kleurgetrouwheid”. Het is gemakkelijker dan vroeger om die details en unieke kleuren te zien wanneer je buitenshuis foto’s maakt en inhoud bewerkt terwijl je onderweg bent. Je hebt een batterijduur van 1,5 uur.