Sieraden uiterlijke verzorging
Fashion

Sieraden als onderdeel van je uiterlijke verzorging.

Vrouwen, sieraden en uiterlijke verzorging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gebruiken van sieraden als onderdeel van je outfit en dagelijkse verzorging is heel normaal maar wordt eigenlijk nooit echt bij stil gestaan. 

Stel jezelf zonder sieraden voor

Stel jezelf een voor zonder je sieraden. Hoe zou je je voelen zonder je ring om, je armbanden, en oorbellen en evt je ketting? Juist vrij kaal net alsof je zonder make-up de straat op gaat toch? Sterker nog het is de combinatie van je outfit, je sieraden en cosmetica die jou jou maakt. Sieraden en cosmetica zijn daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tegenwoordig zijn er bedrijven die inspelen op de trends van vandaag. Je hebt vast weleens van een beautybox lidmaatschap gehoord? Bij zo’n lidmaatschap krijg je elke maand een leuke thema box opgestuurd met daarin nieuwe cosmetica en make-up producten voor een veel lagere prijs dan in de winkel. Vaak full size producten maar soms ook kleinere verpakkingen maar altijd goedkoper en superleuk om weer te ontvangen.

Giftsets en make-up box abonnementen

Natuurlijk zijn de welbekende giftsets zoals we die altijd massaal rond de feestdagen kopen van Rituals, en bij de Etos en DA hier de voorloper van. Inmiddels gaat dit een stap verder want kun je deze make-up box abonnementen ook vinden met sieraden erin. Het concept is hetzelfde maar er worden naast verzorgingsproducten ook sieraden aan toegevoegd, want ja sieraden en je uiterlijke verzorging zijn aan elkaar verbonden.

Het Nederlandse bedrijf Dutch Blend speelt hier goed op in met hun eigen zogeheten DutBle goodiebox. Je kunt op deze box een abonnement nemen en krijgt dan elke 3 maanden een leuke box met items opgestuurd. Er zit naast cosmetica en make-up ook sieraden in en kun je regelmatig mooie ringen, armbanden, oorbellen en zelfs horloges van merken zoals Perditi in de box tegenkomen. 

Meer voor minder, waar voor je geld

Ook bij deze beautybox geldt dat je voor de box altijd veel minder betaald dan dat de items werkelijk waard zijn in de winkels. Zo heb je op een leuke manier niet alleen een koopje elke 3 maanden maar ook een perfect cadeau voor jezelf. Natuurlijk kun je dit ook cadeau doen aan een vriendin door haar op te geven of een eenmalige cadeaubon aan te schaffen.

Heb jij al ervaring met deze box van DutBle? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Neem daarvoor contact met ons op en beschrijf uitgebreid je bevindingen over deze leuke sieraden en make up box.