Afvallen met Powerslim
Voeding

Powerslim om gezond af te vallen: Hoe werkt het plan

Diëten is helemaal in. Zelf heb je het waarschijnlijk al eens ervaren. Vol moed start je jouw dieet. Maar al snel merk je de negatieve gevolgen ervan. Eten dat niet lekker is, constant honger en een moe en chagrijnig gevoel. En wanneer je dan iets lekker wilt eten, komt direct erna het schuldgevoel opzetten. Komt, jou dit bekend voor? Dan is Powerslim voor jou de oplossing. Er zijn meerdere voordelen boven normaal diëten. Want met Powerslim hoef je nooit meer te diëten.

Diëten wordt voor altijd verleden tijd

Onze experts zorgen er samen met jou voor dat diëten verleden tijd wordt. Wij werken Alleen met de beste lifestyle en voedingsexperts samen. Zij begeleiden jou stap voor stap door jouw reis tot een gezonde lifestyle. Uit onze Powerslim ervaringen blijkt dat het aanleren van een gezonde lifestyle veel meer positieve effecten heeft dan regulier diëten. Zo verdwijnt het jojo-effect, waardoor verloren kilo’s er niet meer dubbel zo hard aankomen.

Powerslim om slim af te vallen, met het 3 fase model

Bij Powerslim maken we gebruik van het 3 fase model. Dit model houdt in dat jij onder professionele begeleiding een gezonde lifestyle ontwikkelt.

Tijdens fase 1 wordt de focust gelegd op het daadwerkelijke afvallen. met een gestructureerd eetpatroon zal jij eerst 80% van jouw overgewicht verliezen. In fase 2 leren wij je, om te wennen aan het gezonde eten. Dit eten is niet zozeer anders dan voorheen, maar de samenstelling ervan verschilt aanzienlijk. Met fase 3 leggen we de focus op een ideaal gewichtsbehoud. Tijdens deze fase leer jij om je gezonde lifestyle vast te houden en het jojo-effect voor altijd tegen te gaan. Dankzij vele Powerslim ervaringen, hebben wij dit traject tot in de puntjes kunnen uitwerken.

Start jouw nieuwe lifestyle

Voordat je begint met je nieuwe lifestyle, kun je geheel vrijblijvend een intake nemen. Tijdens deze intake worden alle ins en outs over Powerslim aan je uitgelegd. Je wordt gewogen en je vet wordt gemeten. Daarnaast vragen we naar meer informatie over je huidige eetpatroon en je dieetverleden.

Aan de hand van deze intake wordt er een traject voor jou opgesteld. Dit traject bestaat uit een behandelplan. Alle 3 de fases van jouw persoonlijke plan worden hierin toegelicht en met je doorgenomen. Besluit je te starten met het begin van je nieuwe leven? Dan is Powerslim zeker de moeite waard om mee te nemen in je overweging.