Een beauty abonnement
Beauty

Meer voor minder met een beauty abonnement

Jezelf laten verrassen op zichzelf is natuurlijk al heel leuk. Tegenwoordig kan dit heel makkelijk door de vele abonnementsdiensten die er zijn. Een paar jaar geleden begon het met de bekende maaltijdboxen waarbij je in het prille begin niet precies wist welke maaltijden je bezorgd kreeg. En nu kan dit ook al met kleding en beauty zoals verzorgingsproducten.

Het verrassen is alleen al te gek om dat je niet precies weet welke cosmeticaproducten je thuisbezorgd krijgt. Wat je wel weet is dat je er altijd minder voor betaald dan de werkelijke waarde en dat het volgens een leuk thema is dat helemaal bij het seizoen past. 

Beauty themaboxen.

Het Europees opererende maar van origine Nederlandse bedrijf Goodiebox weet dit maar al te goed aan te pakken met hun maandelijks beauty abonnement. Elke maand krijg je weer een nieuwe beautybox thuisbezorgd volgens een leuk thema helemaal in mooie kleuren in een hele mooie doos. En pas wanneer je hem openmaakt weet je wat er in zit. Dit zijn altijd premium producten vaak in ware grote en dus niet van die kleine gratis probeerverpakkingen. Soms heb je zelfs promo’s te pakken van producten die nog niet in de winkel liggen en ben jij de eerste die deze kan proberen en heb je altijd de nieuwste producten ter beschikking.

Het mooiste van alles is nog misschien wel dat je voor zo’n beautybox maar € 19,95 per maand betaald en de echte waarde veel hoger ligt. Gemiddeld is dit zo’n € 80,- maar er zijn zelfs uitschieters van boxen geweest waarbij de waarde boven de € 100,- uit kwam.

Op deze website kun je meer lezen over Goodiebox en precies zien wat je kunt verwachten wanneer je lid wordt van dit beauty abonnement.

Andere goodieboxen?

Naast het bekendere Goodiebox zijn er meer beauty abonnementen waar je lid van kunt worden. Zo is er nog Styletone uit Nederland. Ook het Engelse Lookfantastic is een bekend bedrijf dat cosmetica verkoopt. Hun maandelijkse beautybox is zeker de moeite waard om eens te bekijken. En dan is er natuurlijk ook nog de DutBle goodiebox die naast cosmetica ook sieraden als onderdeel van je uiterlijke verzorging heeft toegevoegd aan hun beautybox abonnement.

In Amerika heb je zelfs nog Boxycharm en de Glossybox en zijn er veel meer van dit soort boxen te vinden waar je lid van kunt worden. Heb jij al eens gebruik gemaakt van een beautybox abonnement? Laat het ons weten en vertel ons welke ervaringen jij hiermee hebt gehad.