kleding kopen
Fashion

Waar kun je het beste je kleding kopen?

Kleding kopen ging voorheen alleen via fysieke winkels. Gezellig een dagje shoppen in de stad, super! Tegenwoordig is het dus ook mogelijk om je kleding online te bestellen, lekker via je telefoon of laptop. Maar wat is nou handiger en valt de kleding wel zoals te zien is op de foto’s via de telefoon of computer?

Online VS fysieke winkels

Is het beter om je kleding online te kopen of in de winkel? In principe maakt dit niet echt een verschil. Alle webshops waarbij je je kleding kunt bestellen hanteren een omruilgarantie van minimaal 30 dagen. In deze tijd kun jij je kleding terugsturen en op die manier iets anders bestellen of je geld terugkrijgen. Soms kan het dan ook voorkomen dat als jij je kleding online besteld deze anders valt als op de foto wordt weergegeven. Een groter probleem is natuurlijk de maat. Het ene kledingstuk valt nou eenmaal groter of kleiner als de ander. Ook dan kun je dit eenvoudig en in veel gevallen kosteloos retourneren. Om een conclusie te trekken is het shoppen van kleding in een fysieke winkel niet slechter of beter. Wel is het gezelliger om een dagje de stad in te gaan met vrienden of familie. Online gaat dan ook veel sneller en is vooral fijn als je weinig tijd hebt of simpelweg geen zin hebt om naar de winkel te gaan.

Kledingwinkel Zwolle is een leuke winkel met een ruim aanbod, zeker de moeite waard om is langs te gaan. Ook is het mogelijk om hier online je bestelling te plaatsen. Dit kun je doen via shopspot.nl. Online bestellen gaat erg eenvoudig en is zo gedaan. Binnen Zwolle wordt er ook nog is een levering gehanteerd van voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog thuis geleverd.

Voor overige verzendingen geldt voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis. Voor alle bestellingen onder dit bedrag betaal je €2,75 verzendkosten. Het retourneren gaat ook erg eenvoudig. Er zitten hier wel enkele voorwaarden aan vast. Zo mogen de artikelen niet beschadigd, gewassen of gedragen zijn en moeten alle kaartjes aan de artikelen zitten. Ondergoed, sokken en sieraden mogen niet worden geretourneerd. Dit komt door hygiënische redenen. Het retourneren van artikelen is in de winkel volledig gratis. Retourneren via pakketpost is daarentegen wel voor eigen kosten. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren, hierna vervalt het retour recht.