Kenmerken van sportlingerie
Fashion,  Sport

Kenmerken sportlingerie

Steeds meer heeft sportbeïnvloeding nichemarkten veroverd. Zo heeft de fitnessgeneratie veel mensen veroverd. Dit fenomeen wordt vooral opgemerkt door sociale netwerken, aangezien veel fans van deze levensstijl hun routines op het internet plaatsen, waardoor hun grote aantal volgelingen ook hun gezondere gewoonten en de praktijk van lichaamsbeweging gaan volgen.

Wat wordt opgemerkt is dat verschillende lijnen van kleding en merken zijn gewijd aan dit publiek, met stukken die invloed van de sport vooral hebben. En zelfs de lingerie kwam in deze “golf” terecht, waar het voorstel is om het comfort en de functionaliteit van sportkleding te verenigen met hun sportkledingstoffen, maar zonder de sensualiteit en lichtheid van lingerie te verwerpen.

De sport bh’s van Q-LINN zien eruit als topjes en de slipjes hebben bredere zijkanten en bredere tailles. De keuze van de beha is de meest omslachtige, maar de slipjes moeten niet aan de zijkant zijn. Je kunt tenslotte niet in vrede trainen met dit stuk dat je stoort. Net als bij de beha is de beste optie om een naadloos model te kiezen. Opties gemaakt in lasersnijden zijn geweldig! Let ook op de stof. Microvezel en katoen werken veel samen voor thermisch comfort. Andere invloeden zijn de gebreide mengsels, die de nadruk leggen op het katoen en het comfort, waar er verschillende soorten modellering met de stof zijn. De beha, bijvoorbeeld, lijkt op de topfitness.

Sportkleding

De meest gebruikte stoffen bij de vervaardiging van sportkleding zijn polyamide, microvezel en polyester. Al deze stoffen worden gebruikt voor hetzelfde doel: om de lichaamstemperatuur in evenwicht te brengen, vocht en zweet van trainingen te absorberen en sommige stoffen helpen zelfs bij de bloedcirculatie.Deze technologie die gebruikt wordt om de kleding te maken maakt een totaal verschil als het gaat om het verbeteren van de prestaties van de trainingen en daarom is het ideaal om een betrouwbaar merk te kiezen om uw sportkleding te kopen.
Meer dan denken over esthetiek, moet u zich zorgen maken over uw gezondheid en kiezen voor kleding die uw huid niet schaadt, geen allergieën genereert of ongemak veroorzaakt tijdens de training.

Hoe kan ik het langer bewaren?

Juist vanwege de technologie die bij de vervaardiging van deze stukken wordt gebruikt, is het niet mogelijk deze zonder de nodige zorg te wassen. Het wassen van de sport bh met de hand verlengt de levensduur en breekt de microvezels in de samenstelling niet, waardoor de elasticiteit van het stuk en de ademende werking behouden blijven.
Vermijd het gebruik van sterke producten, zoals weekmakers en bleekmiddelen. Alleen wassen met neutrale zeep om vuil te verwijderen. Als u niet met de hand wilt wassen, gebruik dan de wasmachine, maar kies altijd de “delicate” functie.
De sporttop BH en andere onderdelen mogen na het wassen niet worden gedraaid en moeten in de schaduw en niet direct in de zon worden verlengd. Als u de kledingstukken in een verpakking in de machine wilt wassen, kan het een uitstekend idee zijn om te voorkomen dat de stof gaat rafelen en de stofstructuur beter te beschermen.

Vermijd ook strijken, want hoge temperaturen kunnen de stof doen smelten. Al deze tips zijn essentieel om de functionaliteit van uw wasgoed te behouden en de duurzaamheid ervan te garanderen.