haarverzorging
Beauty

De must have producten voor mooi haar

Iedere vrouw wil natuurlijk mooi en verzorgd haar. Het kan alleen aardig wat tijd en moeite kosten om je haar te verzorgen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg producten te krijgen waarmee je dit kunt doen. Een prachtige bos haar krijgen, is dan een stuk makkelijker. Wij hebben de must have producten voor je op een rijtje gezet. Ook geven we je een aantal tips om het je nog iets makkelijker te maken.

Haarmasker

Veel vrouwen gebruiken natuurlijk een conditioner om hun haar te verzorgen. Dit is sowieso verstandig om te doen, maar het is ook goed om af en toe een haarmasker te gebruiken. Door een haarmasker te gebruiken worden de voedingsstoffen namelijk een stuk beter opgenomen. Wanneer je een conditioner gebruikt wordt dit verdunt met water terwijl dit bij een haarmasker niet het geval is. Hierdoor zijn de voedingsstoffen bij een haarmasker veel geconcentreerder aanwezig.

Anti roos shampoo

De een heeft er meer last van dan de ander: roos. Sommige vrouwen moeten hierdoor regelmatig hun haar wassen met een anti roos shampoo. Helaas is het hierdoor niet zo dat je er nooit meer last van zult krijgen. De kans is namelijk groot dat het na een tijdje of soms na een aantal dagen alweer terugkeert. Als je hier last van hebt is het verstandig om een goede anti roos shampoo aan te schaffen.

Droogshampoo

Droogshampoo is ontzettend handig. Het wordt dan ook door steeds meer vrouwen gebruikt. Het is een soort poeder dat ervoor zorgt dat je haar een stuk minder vet is. Daarnaast zorgt het in veel gevallen ook nog eens voor meer volume en een betere structuur in je haar. Je kunt het beter niet altijd gebruiken, maar als het even zo uitkomt is het zeker een goede oplossing!

Haarolie

Er zijn allerlei verschillende soorten haarolie te vinden. Een hoop vrouwen gebruiken dit als aanvulling op de verzorging van hun haar. Haarolie heeft dan ook een hoop voordelen. Het zorgt voor een natuurlijk glans en verbeterd de gezondheid van je haar. Veel vrouwen denken dat het je haar vet maakt, maar dat is zeker niet het geval. Wanneer je kiest voor een haarolie is het slim om eerst goed te bedenken waarvoor je het wilt gebruiken. Er is haarolie voor droog of beschadigd haar, maar bijvoorbeeld ook voor mensen met haaruitval.

Haarverzorging tips

De producten hierboven helpen je al om mooi en verzorgd haar te krijgen, maar er is meer dat je kunt doen dan het gebruiken van deze producten. Wij hebben nog een aantal tips onder elkaar gezet die je toe kunt passen.

  • Masseer je hoofdhuid tijdens het wassen van je haar, hierdoor worden voedingsstoffen een stuk beter opgenomen.
  • Was je haar ongeveer 2 a 3 keer per week.
  • Ga voorzichtig om met je haar wanneer je het hebt gewassen en het nat is.
  • Kam je haar regelmatig uit om klitten te voorkomen.
  • Laat regelmatig de dode puntjes van je haar afknippen.