Mooiste handtassen
Fashion

De mooiste handtassen voor vrouwen

Als er één accessoire is dat absoluut niet mag en kan ontbreken in de garderobe van een vrouw, dan is het wel de handtas. Handtassen zijn praktisch en zien er ook nog eens fantastisch uit. Laat een mooie handtas deel uitmaken van je outfit en berg al je spulletjes overzichtelijk en goed geordend op.

Een dames handtas is magisch (mooi)

De tas van een vrouw lijkt soms wel magisch. Is er iemand gevallen? Vrouwen weten uit hun handtas vast ergens een pleister vandaan te toveren. Is je make-up uitgelopen? Er is sowieso wel een vrouw in de ruimte die een foundation, poedertje en nieuwe mascara uit haar handtas weet te toveren. Er past ontzettend veel in een dames handtas en wij vrouwen nemen een heleboel spullen mee, er is vaak overal aan gedacht. En heb je toch iets zelf niet bij je? Dan is er vast iemand anders te vinden die het in haar handtas heeft meegenomen.

Leren handtassen

Het aanbod in tassen is enorm. Handtassen zijn verkrijgbaar in iedere kleur van de regenboog en ook het aanbod in handtassen met een print groeit ontzettend. Bij veel tassen is leer een favoriet materiaal en ook bij dames handtassen is dat niet anders. Leren handtassen zijn van uitstekende kwaliteit en blijven jarenlang mooi. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur tas van stoer hunter leer met gave metalen details, of ga voor een zacht suède tas in een prachtige pasteltint. Leer geeft je look een stijlvolle, elegante uitstraling en daarmee is een dames handtas bijvoorbeeld ook heel erg geschikt voor zakelijk gebruik. Sommige handtassen zijn zelfs groot genoeg voor een laptop en hebben een speciaal laptopvak. In dat geval kun je de tas dus gebruiken als laptoptas voor wanneer je bijvoorbeeld naar school of werk gaat en als gewone handtas wanneer je een dag gaat shoppen of een dagje uit gaat.

Een nieuwe handtas wordt sowieso jouw beste vriendin. Ga jij voor een zwarte, bruine, grijze, of misschien wel gele of rode leren handtas?