schoenen voor brede voeten
Fashion

De ideale schoenen voor brede voeten

Wanneer je zowel als man of als vrouw brede voeten hebt, dan kan het soms een flinke uitdaging zijn om hiervoor geschikte schoenen te vinden. Toch zijn er een aantal merken die je met brede voeten prima kunt dragen. Daarnaast zijn er ook zeker merken die je absoluut moet proberen te mijden, want er is namelijk niets vervelender, dan wanneer jij een schoen draagt, die aan de voorkant wel goed zit, maar aan de zijkanten afknelt. In dit artikel geven we je een aantal tips, zodat je wanneer je brede voeten hebt ook geschikte schoenen kunt vinden die je vervolgens tot in lengte van dagen comfortabel kunt dragen.

Waar let je op wanneer je brede voeten hebt? 

Eén van de meest gemaakte fouten die voorkomen bij het uitzoeken van nieuwe schoenen door mensen met brede voeten, is de gedachten dat deze schoenen nog wel uitlopen. Je schoenen lopen inderdaad vaak nog wel iets uit, maar wanneer je voet breder is als de zool, dan hoef je natuurlijk geen raketgeleerde te zijn om te begrijpen dat dit hem niet gaat worden. Ook zien we vaak dat mensen ervoor kiezen om dan maar een maat groter te kopen. Ook dit is absoluut af te raden. Doordat je een maat groter koopt, zit de rest van je schoen niet goed, waardoor je schoenen eerder slijten, maar dit ook je houding niet ten goede komt. 

Welke schoenen zijn geschikt voor een brede voet?

Heb jij brede voeten, dan is Gabor schoenen kopen een verstandige keuze. De reden is omdat deze schoenen een stukje breder zijn dan een gemiddelde schoen. Met de schoenen van Gabor weet je niet alleen zeker dat deze comfortabel zitten, maar ook dat je kiest voor kwaliteit. Dat betekent dat je schoenen een stuk langere levensduur hebben. Dat scheelt je niet alleen een extra uitstapje naar de schoenen winkel en dus in je portemonnee, maar is het ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus! Je kunt dus beter een paar euro meer uitgeven aan een paar kwalitatieve schoenen, met een goed voetbed, dan dat je kiest voor een voordelige schoen, waar je op ten duur last van krijgt.