ben je fan keep it secret store
Fashion

Ben je ook zo’n fan van de Keep it Secret Store?

Ken je de Keep it Secret Store al? Het is een prachtige webshop met kleding met collecties van merken over de hele wereld. Niet de meest bekende merken, maar wel pareltjes waarvan je houdt. Als je op zoek bent naar kleding die je niet overal vindt, die makkelijk zit en waarmee je jouw vriendinnen jaloers maakt, dan is de Keep it Secret Store the place to be. In dit artikel lees je van welke merken uit de Keep it Secret Store wij fan zijn.

Dante 6, prachtige kleding van Nederlandse bodem

Dante 6 is een Nederlands kledingmerk. Het merk richt zich op vrouwenmode gemaakt van hoogwaardige en luxueuzere materialen. Het resultaat zijn stijlvolle en hippe designs, die tegelijkertijd ook tijdloos zijn. De ontwerpster Evelyne wou vrouwenkleding ontwerpen van degelijke kwaliteit, die betaalbaar is en toch een luxueuze uitstraling heeft. Hierin is ze heel goed geslaagd!

Ken je de mooie prints en silhouetten van Ba&sh?

Het Franse modemerk Ba&sh kenmerkt zich door kledingstukken met mooie prints en silhouetten. Oprichters van het merk zijn Barbara Boccara en Sharon Krief. Ba&sh verwijst dan ook naar hun voornamen. Met dit merk wouden deze Franse dames vooral originele kleding ontwerpen die toch makkelijk zit en ervoor zorgt dat alle vrouwen er op hun paasbest uitzien.

Praktische en stijlvolle kleding van Lune Active

Ashley Samwel en Lisa de Vries zijn de ontwerpsters die Lune Active hebben opgericht. Met deze kleding richten ze zich vooral tot de hardwerkende en actieve vrouw, die er toch goed uit wil zien. De outfits zien er sjiek uit, maar zijn tegelijkertijd o zo makkelijk. Weg met die lelijke, maar praktische kleding. Lune Active is het antwoord voor elke hardwerkende vrouw.

Alchemist maakt mode die niet alleen mooi is aan de buitenkant

Met mode kan je veel zeggen. Je drukt er immers je persoonlijkheid uit. Maar met de kleding van Alchemist doe je niet alleen dat, je toont ook dat je mooi bent aan de binnenkant. Hoezo? Wel, Alchemist maakt kleding van verantwoorde materialen en de kleding wordt in goede omstandigheden geproduceerd. Alchemist toont als een echte pionier hoe mode ook met respect voor andere mensen en de planeet toch nog altijd goede business kan zijn. En het belangrijkste: het ziet er nog goed uit ook!